+355 68 205 2700

Shop

Dimensionet 36.8 x 29.8cm x h4.5cm

Dimensionet 24 x 17 cm  x h5.6cm

Dimensionet 18.1 x 10.2 cm  x h4.5cm

Dimensionet 29.8 x 23.8 cm  x h5cm

Dimensionet 20.8 x 15.8 cm  x h3.5cm

Dimensionet 12.8 x 10.4 cm  x h4cm

Dimensionet 25 x 19 cm  x h4.8cm

Dimensionet 25 x 19 cm  x h4.8cm

Dimensionet 22.5 x 8.8 cm  x h5cm

Dimensionet 20.5 x 11 cm x h4.6cm

Dimensionet 17.7 x 10.8 cm  x h2.8cm

Dimensionet 19.7 x 14.7 cm  x h3.6cm

Dimensionet 13.4 x 10.9 cm  x h4.4cm

Dimensionet 14.4x 9.4 x cm  h2.6cm

Dimensionet 29.2 x 19.1 cm x h4.3cm

Dimensionet Φ 24.5cm x h1.3cm

Dimensionet Φ 9cm x h1.6cm

Dimensionet Φ 17cm x h2.5cm

Dimensionet Φ 23cm x h2.3cm

Dimensionet Φ 27cm x h4cm

Dimensionet Φ 21.5cm x h3.9cm

Dimensionet Φ 9.5cm x h4.1cm

Dimensionet 6,7×11 h0,9 cm Kodi 833  

Dimensionet 8,3×6,3 h0,9 cm Kodi 830 

Dimensioni 31×6,2 cm Kodi 517

Dimensioni 250 cc Kodi C05101_C

Dimensionet:

60 cc Kodi 370-00

100 cc Kodi 371-00

perdorimi ne ngrirje dhe furre

 

Dimensionet 170 cc Kodi C03101_C

Dimensioni Ø6,3 h1,5 cm Kodi 724-02

Dimensionet 120 cc – Kodi C02101_E

Dimensioni Ø 8,7 h12,7 cm Kodi 224

Dimensionet 16 cm pako 50 copë

Dimensionet 11 CM pako 1000 copë

Dimensionet 116 x 93 x 110mm

Kapaciteti 780ml Code 4-50005

Diimensionet 150 x 128 x 60mm kapaciteti 750ml Code 4-50000
150 x 128 x 60mm kapaciteti 1000mL  Code 4-50001

Dimensionet 5 l 347 mm x158 mm x 123 mm

Dimensionet 240 g pako 50 copë

nr 1 ⌀ 17cm pako 20 cp
nr 2 ⌀ 21cm – pako 20 dhe 50 cp
nr4 ⌀ 23cm – pako 20 dhe 50 cp
PET – PP  500cc –  189 mm x 44 mm paketim 50 cp
PET – PP  750cc –  189 mm x 59 mm paketim 50 cp

Dimensionet 4 oz, 8 oz, 12 oz

Dimensionet 80 ml, 180 ml

Dimensionet 180 ml, 500 ml

Dimensionet 300 ml, 400 ml

Dimensionet 4 oz,  8 oz, 12 oz
D22G Diameter 22 cm Lartesi 4cm
D24G Diameter 24 cm Lartesi 4cm
D26G Diameter 26 cm Lartesi 4cm
D28G Diameter 28 cm Lartesi 4cm
D30G Diameter 30 cm Lartesi 4cm
D32G Diameter 32 cm Lartesi 4cm
D34G Diameter 34 cm Lartesi 4cm
D36G Diameter 36 cm Lartesi 4cm
D38G Diameter 38 cm Lartesi 4cm
D40G Diameter 40 cm Lartesi 4cm

Dimensionet 110 mm 0,55 – 0,65 gr pako 1000 cp

Dimensionet 2,0 – 2,1 gr 165 mm

Dimensionet 3,7 – 3,8 gr 180 mm

2,80- 3,00 gr, Koli 1000 pcs

Dimensionet 3,7 – 3,8 gr 180 mm

Dimensionet 1,9 – 2,0 gr 165 mm

Dimensionet 4,2 – 4,3 gr 180 mm

Dimensionet 2,3 – 2,4 gr 165 mm

Dimensionet 2,5 – 2,6 gr 135 mm

Dimensionet 1,4 – 1,5 gr 125 mm

Dimensionet 8,5 x 8,5 x 14 cm

Dimensionet 19 x 6 x 30 cm

Dimensionet 20 x 17 x 5 com

 

Dimensionet: 45×60. 40×55. 35×50. 30x40. 25×35. 40×40. 35×35. 30×30. 28x28. 25×25 cm

Dimensionet: 28x28x5.5 cm:  30x30x5.5 cm: 32x32x5.5 cm: 34x34x5.5 cm: 36x36x5.5 cm: 38x38x*5.5 cm: 40x40x5.5 cm: 42x42x42x5.5 cm

Dimensionet: 39x39x39 cm

Dimensionet: 30x30x30 cm

Dimensionet: 45×60 cm

Dimensionet: 30×50 cm

Dimensionet: 30×45 cm

Dimensionet: 9x9x35 cm

Dimensionet: 5.5×5.5×3 cm

Dimensionet 25x25x10 cm

Dimensionet  30x30x10 cm

Dimensione  8x8cm rrethor, 5.5×9.5 drejtkëndësh, 6×8.5 cm vezake, 10.5×10.5 cm rrethor

Dimensione 8.8×8.5 cm (formë lule), 8.5×8.5 cm katror, 5.5×9.5 drejtkëndësh, 13×4 cm drejtkëndësh, 7×7 cm katrore.

Dimensione  8.8×8.5cm (forme lule),10.5×10.5 cm rrethor 8 cm rrethor, 5.5×9.5 drejtkëndësh, 6×8.5 cm vezake, 13×4 cm drejtkëndësh, 7×7 cm kartore.

Dimensionet 45×60.40×55.35×50.30×40.25×35.40×40.35×35.30×30.28×28.25×25 cm

Numrat, diametër 40.35.32.30.28.26.25.24.22.20.18 cm

Dimensionet 19×14.5×4 cm

Dimensionet 25x25x25 cm

Dimensionet 22×12.8×5.5 cm

Dimensionet: 7×8.5×9.5cm

Dimensionet: 7×9.5×19.5cm

Dimensionet: 8×15.5×1.3cm

Dimensionet: 18.5×14.5x3cm

Dimensionet: 18.5×14.5x3cm

Dimensionet: 23×12.5×4.5cm

Dimensionet: 26×18.5×4.5cm

Dimensionet: 15x15x7cm

Dimensionet: 21x21x10cm

Dimensionet: 20x20x22cm
E plastifikuar nga jashtë

Dimensionet: 22x22x33cm
E plastifikuar nga jashtë

Dimensionet: 30x30x30cm
E plastifikuar nga jashtë

Dimensionet: 12x12x10cm
E plastifikuar me alumin brenda

Dimensionet: 14x11x7cm
E plastifikuar brenda

Dimensionet: 10x9x6.5cm
E plastifikuar brenda

Dimensionet: 13.5x12x6.5cm
E plastifikuar brenda

Dimensionet: 14x11x7cm
E plastifikuar brenda

Dimensionet: 10x9x6.5cm
E plastifikuar brenda

Dimensionet: 18x10x6cm

Dimensionet: 16x10x6cm
Veshje me plastifikim transparent brenda

Dimensionet: 22×16.5x5cm
Veshje me alumin brenda

Small- 7.2×9.3×12 cm
Medium- 8.5x12x13.5 cm
Large- 8.7x15x13.5 cm

Dimensionet: 11x11x8cm

Dimensionet: 15x14x2cm

Dimensionet: 7x24x4x3.5cm

Dimensionet: 20x12x6cm

Dimensionet: 19x21x5x2.5cm

Dimensionet: 33x33x4cm

Dimensionet: 30x30x4cm

Dimensionet: 35x35x4cm

Dimensionet: 26x26x4cm

Dimensionet: 40x40x4cm

Dimensionet: 28x28x4cm

Dimensionet: 30x30x4cm

Dimensionet: 22x22x4cm

Dimensionet: 40x40x10cm

Dimensionet: 35x35x10cm

Dimensionet: 30x30x10cm

Dimensionet: 28x28x10cm

Dimensionet: 19x19x8cm

Dimensionet: 19×14.5x8cm

Dimensionet: 16×13.5x8cm

Dimensionet: 10x10x8cm
× Si mund t’ju ndihmojmë?