+355 68 205 2700

Pjata plastike

nr 1 ⌀ 17cm pako 20 cp
nr 2 ⌀ 21cm – pako 20 dhe 50 cp
nr4 ⌀ 23cm – pako 20 dhe 50 cp
Porosit me Whatsapp
DËRGO MESAZH
Porosit me telefon
POROSIT ONLINE
× Si mund t’ju ndihmojmë?