+355 68 205 2700

Kupë Elika transparente për akullore dhe fingerfood

Dimensionet:

60 cc Kodi 370-00

100 cc Kodi 371-00

perdorimi ne ngrirje dhe furre

 

Porosit me Whatsapp
DËRGO MESAZH
Porosit me telefon
POROSIT ONLINE
× Si mund t’ju ndihmojmë?