+355 68 205 2700

Disqe për torta drejtkëndore dhe katrore ngjyrë e zezë, silver, gold

 

Dimensionet: 45×60. 40×55. 35×50. 30x40. 25×35. 40×40. 35×35. 30×30. 28x28. 25×25 cm

Porosit me Whatsapp
DËRGO MESAZH
Porosit me telefon
POROSIT ONLINE
× Si mund t’ju ndihmojmë?