+355 68 205 2700

Disqe për torta rrethore ngjyrë e zezë dhe varak gold, silver

Numrat, diametër 40.35.32.30.28.26.25.24.22.20.18 cm

Porosit me Whatsapp
DËRGO MESAZH
Porosit me telefon
POROSIT ONLINE
× Si mund t’ju ndihmojmë?