+355 68 205 2700

Disqe për torta drejtkëndore dhe katrore me harqe, ngjyrë e zezë, varak gold dhe silver

Dimensionet 45×60.40×55.35×50.30×40.25×35.40×40.35×35.30×30.28×28.25×25 cm

Porosit me Whatsapp
DËRGO MESAZH
Porosit me telefon
POROSIT ONLINE
× Si mund t’ju ndihmojmë?