+355 68 205 2700

Ambalazhe plastike

Dimensionet 6,7×11 h0,9 cm Kodi 833  

Dimensionet 8,3×6,3 h0,9 cm Kodi 830 

Dimensioni 31×6,2 cm Kodi 517

Dimensionet:

60 cc Kodi 370-00

100 cc Kodi 371-00

perdorimi ne ngrirje dhe furre

 

Dimensioni Ø6,3 h1,5 cm Kodi 724-02

Dimensioni Ø 8,7 h12,7 cm Kodi 224

Dimensionet 5 l 347 mm x158 mm x 123 mm

Dimensionet 240 g pako 50 copë

nr 1 ⌀ 17cm pako 20 cp
nr 2 ⌀ 21cm – pako 20 dhe 50 cp
nr4 ⌀ 23cm – pako 20 dhe 50 cp
PET – PP  500cc –  189 mm x 44 mm paketim 50 cp
PET – PP  750cc –  189 mm x 59 mm paketim 50 cp

Dimensionet 4 oz, 8 oz, 12 oz

Dimensionet 80 ml, 180 ml

Dimensionet 180 ml, 500 ml

Dimensionet 300 ml, 400 ml

Dimensionet 110 mm 0,55 – 0,65 gr pako 1000 cp

Dimensionet 2,0 – 2,1 gr 165 mm

Dimensionet 3,7 – 3,8 gr 180 mm

2,80- 3,00 gr, Koli 1000 pcs

Dimensionet 3,7 – 3,8 gr 180 mm

Dimensionet 1,9 – 2,0 gr 165 mm

Dimensionet 4,2 – 4,3 gr 180 mm

Dimensionet 2,3 – 2,4 gr 165 mm

Dimensionet 2,5 – 2,6 gr 135 mm

Dimensionet 1,4 – 1,5 gr 125 mm

× Si mund t’ju ndihmojmë?