+355 68 205 2700

Rreth Kompanise "Neranxi Pack"

“Neranxi Pack”, operon prej më shumë se dy dekadash në sektorin e ambalazheve ushqimore të letrës dhe kartonit

Kompania Neranxi, e cila zhvillon aktivitetin në sektorin e ushqimeve prej më shumë se tre dekadash, ndërtoi një linjë supermoderne shtypshkronjash për të plotësuar nevojat e klientëve të saj me ambalazhe. Ndërkohë sot, “Neranxi Pack” operon si një biznes më vete, por shumë i rëndësishëm për të kompletuar shërbimin ndaj klientit. 
Përkufizimi i ambalazhit të ushqimit përfshin të gjitha ambalazhet që mund të përmbajnë ushqime, të çdo lloji, duke respektuar dhe ruajtur karakteristikat e tij.

Katalogu i ambalazheve prej letre

Krijo ambalazhe të personalizuara me sistemin tonë

Ambalazhet Neranxi

Më të shiturat

Dimensionet 25x25x10 cm

Dimensionet: 7x24x4x3.5cm

Dimensionet 240 g pako 50 copë

Dimensionet 11 CM pako 1000 copë

nr 1 ⌀ 17cm pako 20 cp
nr 2 ⌀ 21cm – pako 20 dhe 50 cp
nr4 ⌀ 23cm – pako 20 dhe 50 cp

Paketimi i ushqimit kryen një funksion tjetër të rëndësishëm: ai është një mjet mjaft efektiv marketingu. Dizajni i paketimit është thelbësor për shitjen e çdo produkti dhe kjo është edhe më e vërtetë kur bëhet fjalë për ushqimin. Prandaj, dizajni i ambalazhit duhet të jetë në gjendje të ofrojë një përvojë cilësore dhe të forcojë lidhjen midis markës dhe klientëve.

filozofia e punës tonë

Të gjithë ekspertët e këtij sektori, punojnë që ambalazhet “Neranxi” të jenë:

  • Të sakta: në projektim, prodhim e më pas në përdorim.
  • Të sigurta: të mbrojnë shëndetin e çdo individi dhe të komunitetit.
  • Të aksesueshme: të thjeshta në përdorim.
  • Autentike: të ndërtojnë një raport të menjëhershëm me përdoruesin.
  • Informative: të garantojnë informacionin e nevojshëm dhe të dobishëm.
  • Kontemporane dhe vizionare: të ndjekin shijet e shoqërisë së cilës i propozohen, por dhe elemente të së ardhmes.
× Si mund t’ju ndihmojmë?